Over Lieke

Het ouderschap is ook voor mij een zoektocht. Ik ben zeker tegen de nodige frustraties aangelopen en ik weet hoe overweldigend het allemaal kan zijn. Voordat ik zelf kinderen kreeg heb ik gewerkt als kraamverzorgende en pedagogisch medewerker. Maar zelfs met al mijn ervaring was het moederschap toch weer een geheel nieuwe uitdaging.

Naast mijn werkervaring ben ik hooggevoelig en heb ik een sterk intuïtief vermogen. In combinatie met Reiki therapie kan ik deze kwaliteiten inzetten om goed ‘af te stemmen’ op jouw persoonlijke ontwikkeling en die van je kindje. Ook ben ik “Prikkelstorm coach” & “nieuwetijdskindercoach. Daarnaast heb ik trainingen gevolgd  over “De kracht van autisme” van “Vera Helleman”.

Als kraamverzorgende zag ik de moeilijkheden waar nieuwe ouders mee worstelden. Ineens was daar zo’n nieuw kwetsbaar mensje bijgekomen, zoveel vragen en onzekerheden doken er op. Veel moeders vonden het moeilijk om afscheid te nemen van de laatste dag kraamzorg. Ook in de kinderopvang zag ik vaak ouders in gevecht met het ouderschap, zoekende naar balans in het gezin.

Het voelt als mijn roeping om ouders en kinderen te ondersteunen in dit leven. Alles wat ik geleerd heb in mijn werk, opleidingen en als moeder van 2 kleine kinderen kan ik nu bundelen om jullie als gezin te begeleiden. Ik ben altijd volop in ontwikkeling en nooit uitgeleerd.

Ik geniet iedere dag van het moederschap en doe dit met hart en ziel. In mijn ogen gaat het niet alleen om kinderen opvoeden, ook als ouders ontwikkel je jezelf weer opnieuw.

Laten we samen kijken in “De Kleine Spiegel”.