Coaching

Wat zijn de mogelijkheden?

 

  • Kennismaking:

Mocht je interesse hebben dan kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. 

€ 20,- (60 min)

 

  • Kerngericht opvoeden:

Mijn nieuwe werkmethode om jou en je kindje nog concreter te kunnen helpen. We ontdekken de kernkwaliteiten van jouzelf en jouw kindje met behulp van een stukje astrologie &  mijn energetische afstemming. Je hoeft hiervoor niet bij me langs te komen. We kunnen contact hebben via e-mail & telefoon. 

€ 60,-  moeder- kind afstemming

€ 90,-  gezinsafstemming; max. 4 personen.

voor ieder extra gezinslid komt er €10,- bij

 

  • Energetische afstemming of behandeling:

Op deze manier kan ik je ook op afstand helpen. Via e-mail of telefoon kun je kort jouw situatie uitleggen en mij jouw vragen stellen. Vervolgens maak ik een energetische afstemming. Deze afstemming kunnen we later telefonisch bespreken, of ik maak een audio-opname die ik kan versturen.

€ 40,- per afstemming 

 

  • Hoog-sensitiviteit/ Hyper-sensitiviteit/ overprikkeling & Emoties bij kinderen:

Steeds meer kinderen en ouders lopen met vragen over gevoeligheid- overprikkeling en emoties.

Ik wil jullie meenemen in de energie achter deze ‘labels’. Er is veel informatie over gevoeligheid, maar ik vind het persoonlijk niet zo interessant om te werken met een label. Het geeft soms wel wat houvast en herkenning. Maar de energie ‘achter’ de gevoeligheid, daar kun je meestal mee verder. De gevoeligheid geeft aan dat er iets “wakker wil worden”, het is een manier om te communiceren. Wil je hier graag meer inzicht in krijgen? Neem dan contact met mij op 🙏🌸

 

De kosten van een coachingstraject zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie. Na het kennismakingsgesprek kan ik een indicatie geven.